پکتین نامی است که به مخلوطی از پلی ساکاریدهای یافت شده در میوه های نرم و دیواره های سلولی تمام گیاهان داده می شود، کنسانتره استخراج شده پکتین را میتوان برای مرباسازی خریداری نمود و عصاره ی پکتین از باقیمانده میوه ی مرکبات پس از آبگیری و یا باقیمانده و تفاله میوه هایی چون سیب بدست می آید. پکتین با پختن این تفاله ها در آب جوش و یا اسید رقیق بدست می آید و سپس با فشار از صافی رد شده و در خلاء کنسانتره می گردد و پکتین با اضافه نمودن الکل تقطیر میشود. پکتین گرفته شده از مایع مختلف دارای ترکیبات مخصوص به خود است و بنابراین نمیتوان آن را دقیقا نعیین نمود. اما تمام پکتین ها بیشتر شامل پلی ساکارید متیل پکنیت می باشد و دارای زنجیره ی دراز مولکولی چند صد عددی واحدهای متصل آلفا دی گالاکتورونیک اسید – که اسیدی گرفته شده از مونو ساکارید گالاکتوز- می باشد. مقداری از گروه های اسیدی به نمک اتری تبدیل شده و از کربوکسیل آزاد به متیل استر در زنجیره تبدیل می شوند. این امر به نظر پیچیده می آید و هست، ولی خوشبختانه صفات پکتین بیشتر مورد نظر دانشمندان علوم غذایی قرار گرفته تا ترکیب خاص شیمیایی آن و کاربرد آن به عنوان یک عامل ژله نمودن در مرباسازی و غیره مورد مطالعه قرار گرفته است. پکتین در میوه ها ی خام و سبزی ها به صورت ماده ی متشکله آن یعنی پروتو پکتین یافت می شود و این ترکیب غیر قابل حل در آب است که بیشتر گروه های کربوکسیل آن به نمک استری تبدیل شده اند. پرئتو پکتین باعث بافت سفت و سخت میوه ها و سبزی ها است. در زمان رسیدن آنزیم های موجود در گیاه آن را به پکتین تبدیل می نمایند
برای سفارش پکتین با شماره تماس 09136562084 تماس حاصل فرمایید.