مواد لازم:
مایع خمیر: یک قاشق غذا خوری
آب یا شیر: یک لیوان
روغن مایع: یک چهارم لیوان
نمک:نصف قاشق چایخوری
آرد سفید قنادی: به میزان لازم حدوداً 3 لیوان
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ایتدا مایع خمیر را به همراه یک قاشق چایخوری شکر و یک چهارم لیوان آب ولرم مخلوط کرده 20 دقیقه در جای گرم می گذاریم سپس همه ی مواد با هم مخلوط می شود. آرد را کم کم ریخته ورز داده تا خمیر مناسبی شود و به دست نچسبد. خمیر را یک ساعت و نیم در جای گرم استراحت داده تا ور بیاید سپس قالب های کیک یزدی را خیلی کم چرب کرده خمیر را نازک داخل آن پهنمی کنیم با چنگال کف آن را سوراخ زده که پف نکند ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته سپس مواد گوشتی دلخواه ریخته یپس مجدداً پنیر پیتزا میریزیم ،داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد طبقه وسط 20 دقیق تا نیم ساعت میگذاریم.