مواد لازم:
آرد سفید قنادی: 2لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1.5 قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 2 قاشق غذا خوری
شیر و ماست: هر کدام نصف لیوان
روغن مایع: یک چهارم لیوان
شکلات تخته ای: مقداری برای تزئین
شکر: 1 لیوان سرخالی
ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را 3تا 4 دقیقه با همزن برقی می زنیم سپس شیر و ماست را ریخنه در حد 2 دقیقه با همزن می زنیم و روغن مایع را ریخته، یک دور با همزن برقی زده، آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و 3 مرتبه الک می کنیم، کم کم داخل مواد می ریزیم، با لیسک مخلوط می کنیم. قالب مورد نظر راکمی چرب کرده (بهتر است با کره چرب شود) آرد پاشی می کنیم سپس مایع کیک را می ریزیم داخل فر 180 درجه سانتیگراد طبقه ی وسط به مدت نیم ساعت تا40 دقیقه می گذاریم.( 10 دقیقه قبل فر را گرم می کنیم. 20 دقیقه اول در فر را باز نکنیم چون پف کیک می خوابد) بعد که کیک را در می آوریم از قالب جدا کرده روی آن شکلات تخته ای آب شده را می ریزیم.
همیشه به ازای یک لیوان شکلات تخته ای خورد شده، 3قاشق غذاخوری روعن مایع می ریزیم روی درب کتری می گذاریم بنماری شود.